joi , septembrie 24 2020
Home / Electrica auto / Becurile auto de calitate iti aduc vizibilitate sporita

Becurile auto de calitate iti aduc vizibilitate sporita

Becurile auto sunt componente importante ale masinii, atat becurile din fata cat si cele din spate sau semnalizarea. Calitatea acestora inseamna si calitatea luminii asa ca nu faceti rabat atunci cand va alegeti becurile pentru masina. Mai ales daca este vorba de becurile auto pentru faza scurta si pentru faza lunga.

Becuri auto Xenon - pret redus
Becuri auto Xenon – pret redus

O lumina a farurilor cu un fascicul care bate cu 2-3 m mai mult, va poate salva de multe evenimente neplacute. Un alt aspect important al becurilor auto este ca intensitatea luminii scade in timp datorita uzurii. Chiar daca nu sunt arse, este recomandat sa schimbati becurile de faza cel putin o data la 2-3 ani, asta presupunand ca au rezistat atat.

O masina mai veche de exemplu necesita inlocuirea becurilor la cumparare, nu sti cat au fost folosite si nici cat te mai tin. Desigur, nu vorbesc de becurile xenon aici. Fiind mai scumpe, xenoanele le tinem pana se „duc” si apoi le inlocuim.

Printre cele mai bune becuri auto se numara cele produse de Philips, Osram sau Narva si gasiti toate modelele:becuri H1,H4, H7, H8, Xenon, D-urile, etc.

Becuri auto Philips
Becuri auto Philips

Check Also

piese auto pret redus

Piese auto cu plata in rate si pret redus

Piese auto cu plata in rate Reparatia masinii necesita uneori piese auto care au o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *