vineri , septembrie 25 2020
Home / Accesorii intretinere / Pachet revizie Skoda Fabia

Pachet revizie Skoda Fabia

De cativa ani am renuntat sa merg in service pentru revizia anuala deoarece este o operatiune relativ simpla si care se poate face si acasa mult mai ieftin. O sa revin cu articolele in care voi face cateva tutoriale DIY pentru aceste operatiuni la revizie.

Eu detin o Skoda Fabia 1.4 16V din 2003 pe benzina si revizia presupune schimbarea celor doua filtre aer si polen, filtrul de combustibil si cel de ulei + uleiul motor, desigur.

Modalitatea de schimbare anuala a acestor elemente este aceeasi pe modelele Fabia, indiferent de model. Revizia trebuie facuta anual sau la 10.000 km in cazul in care acestia sunt parcursi in mai putin de 1 an.

Desigur este important sa cumparam piesele recomandate de producator pentru fiecare model. In functie de tip motor, combustibil, an fabricatie, putere motor se alege pachetul de revizie potrivit.

Mai jos va prezint o promotie cu pachetele de revizie(toate filtrele aer, polen, combustibil si ulei) pentru diferite modele de Skoda Fabia si care contin piese de calitate MANN la un pret redus si cu transport gratuit:
Pachet filtre revizie Skoda Fabia 1.4 16V 75 cai

Pachete filtre revizie Skoda Fabia – toate modelele

Oferta de reduceri Ulei motor pentru Skoda Fabia (diesel/benzina)

Pentru promotii de piese auto pentru toate tipurile de autoturisme, va recomand oferta de mai jos:

Piese auto de calitate – pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *