joi , septembrie 24 2020
Home / Reparatii / Schimbare discuri frana Skoda, Volkswagen, Seat – tutorial

Schimbare discuri frana Skoda, Volkswagen, Seat – tutorial

Discurile de frana sunt componente importante ale sistemului de franare la o masina iar calitatea pieselor din sistemul de franare aduc o siguranta in plus in situatiile cand trebuie sa franezi pe distanta cat mai scurta. Desigur si calitatea anvelopelor si starea carosabilului afecteaza distanta de franare, insa astazi vreau sa ne oprim asupra discurilor de frana.

Discurile ca si placutele de frana se uzeaza in timp si necesita inlocuire. Operatiunea de schimbare discuri de frana se poate face usor daca aveti ceva indemanare si cateva scule. Iata mai jos operatiunile necesare pentru schimbare discuri frana fata la Skoda Fabia sau Octavia, Volkswagen si Seat.

discuri frana skoda
Discuri frana Skoda

Pentru a comanda discurile de frana potrivite pentru masina ta, acceseaza AICI apoi alege modelul masini in cativa pasi. Este recomndat sa schimbi si placutele de frana odata cu schimbarea discurilor. Sunt preturi bune la discurile de frana iar transportul costa putin. Eu am comandat de multe ori piese auto de la ei si sunt foarte multumit. Sunt prompti si piesele auto sunt de calitate.

Comanzi discurile de frana si apoi urmezi sfaturile din tutorialul de schimbare discuri frana de mai jos:

Spor la treaba si daca aveti intrebari legate de schimbarea discurilor de frana la Skoda, Seat sau Volkswagen, lasati un comentariu.

2 comentarii

  1. Este un tutorial bun. Si eu imi schimb singur discurile si placutele de frana. La fel de usor este la Skoda Fabia sa schimbi filtrele de aer si cel de polen. M-am uitat putin peste oferta de piese auto de mai sus si intr-adevar au preturi bune fata de magazinele din oras.

    • Trebuie doar putina indemanare si cateva scule auto gen chei, surubelnite. Mai ales discurile ,se schimba usor la o masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *